Share
By
Diana Caducenco
07/03/2022

Proiecție de film "Un Erou" de Asghar Farhadi

9 mart.

FABER, Timisoara

Proiecție de film
Data începerii evenimentului

9 Martie, 2022 — 19:00

Data închiderii evenimentului

9 Martie, 2022 — 21:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

În premieră la Timișoara, Marele Ecran prezintă „Un erou” (“A Hero”), noul film al cunoscutului cineast iranian Asghar Farhadi, câştigător al Grand Prix la Festivalul de la Cannes în 2021.
Rahim se află în închisoare din cauza unei datorii neplătite. În timpul unei permisii de două zile, el încearcă să-și convingă creditorul să-și retragă plângerea în schimbul returnării unei părți din această datorie. Ce-ar putea să fie rău în asta? Care ar putea fi consecințele?
„Un erou”, distribuit în România de Independenţa Film, va putea fi văzut in 9 martie, la Faber, iar biletele pot fi achiziţionate deja din locație la prețul de 15 lei.
Proiecţia este organizată de Asociaţia Marele Ecran și deschide seria de proiecții pe care Asociaţiile Pelicula Culturală şi Marele Ecran le organizează începând din martie înaintea ediţiei a noua a Festivalului Ceau, Cinema!, care va avea loc în perioada 14-17 iulie la Timişoara.
Copyright © FABER 2023. Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram