Share

by Diana Caducenco

Proiecție de film "Un Erou" de Asghar Farhadi

9 mart.

Proiecție de film "Un Erou" de Asghar Farhadi

Data începerii evenimentului

9 Martie, 2022
19:00

Data închiderii evenimentului

9 Martie, 2022
21:00

Locația evenimentului

FABER, Timisoara

Share

by Diana Caducenco
În premieră la Timișoara, Marele Ecran prezintă „Un erou” (“A Hero”), noul film al cunoscutului cineast iranian Asghar Farhadi, câştigător al Grand Prix la Festivalul de la Cannes în 2021.
Rahim se află în închisoare din cauza unei datorii neplătite. În timpul unei permisii de două zile, el încearcă să-și convingă creditorul să-și retragă plângerea în schimbul returnării unei părți din această datorie. Ce-ar putea să fie rău în asta? Care ar putea fi consecințele?
„Un erou”, distribuit în România de Independenţa Film, va putea fi văzut in 9 martie, la Faber, iar biletele pot fi achiziţionate deja din locație la prețul de 15 lei.
Proiecţia este organizată de Asociaţia Marele Ecran și deschide seria de proiecții pe care Asociaţiile Pelicula Culturală şi Marele Ecran le organizează începând din martie înaintea ediţiei a noua a Festivalului Ceau, Cinema!, care va avea loc în perioada 14-17 iulie la Timişoara.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram