Share

by Diana Caducenco

Workshop II: Creative thinking for business ideas

4 NOI

Workshop II: Creative thinking for business ideas

Data începerii evenimentului

4 Noiembrie, 2022
17:00

Data închiderii evenimentului

4 Noiembrie, 2022
19:00

Locația evenimentului

Share

by Diana Caducenco
  • Ai vrea să demarezi o afacere, dar nu cunoști nevoile și particularitățile pieței locale?
  • Ai o idee, dar nu știi de unde să începi? Cu cine să vorbești?
  • Sau poate ai o idee de proiect și vrei să dezvolți o inițiativă locală?

ADR Vest - Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest îți vine în ajutor cu informații care te vor ajuta să găsești răspunsuri la aceste întrebări.

Prezentarea va conține:

  • Prezentarea regiunii cu sectoarele economice,
  • Ecosistemul local cu instituții de interes pentru cei care vor să demareze o afacere,
  • Matricea cadru logic ca instrument ce te ajută să îți gândești un proiect de finanțare pe componente de industrii creative, social sau sport, fiind esențială pentru cei care vor să dezvolte inițiative locale, în parteneriat, finanțabile prin apeluri locale, organizații umanitare, sau mecanisme de fundraising.

Descriere ADR și speaker:
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest sprijină dezvoltarea economiei urbane, atât prin suport financiar, prin programele cu finanțare europeană pe care le gestionează, dar și implicându-se activ în proiecte internaționale.
În acest context, ADR Vest, împreună cu alți 21 de parteneri europeni, implementează, în perioada 2020-2022, proiectul @InterregCINEMA - Industrii creative pentru noile economii urbane în Regiunea Dunării care urmărește dezvoltarea și testarea de instrumente, servicii și acțiuni de colaborare între industria creativă și sectoarele economiei urbane.
Astfel, în cadrul proiectului, au dezvoltat un set de materiale informative despre instrumente și tehnici care să ajute industriile creative să își transforme ideile în vehicule de inovare și cooperare în economiile urbane.
Cristian Goția este Consultant Specializare Inteligentă, în cadrul ADR Vest, fiind implicat în proiecte internaționale și, recent, în dezvoltarea inițiativei European Digital Innovation Hub pentru Regiunea Vest.

Accesul este gratuit, dar limitat la 20 de persoane. Vă invităm să vă înscrieți aici: https://forms.gle/A6iHwfEonatwDYaFA

Evenimentul face parte din proiectul CONNECT, Community for Timisoara, organizat de Helixconnect Europe și FABER și susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), organism al Uniunii Europene.

Susținători Faber

Copyright © FABER 2024. Toate drepturile rezervate
cartphone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram