📢 Echipă faină, cu planuri ambițioase de viitor, căutăm co-echipieri cu care să continuăm să rotunjim acest loc special - FABER.

Mai precis, avem nevoie să umplem următoarele roluri:
✒️𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 (full-time):

  • gestionează diversele procese administrative specifice activității noastre;
  • coordonează procesul de găzduire a diverselor activități, companii și evenimente în spațiile FABER.

Căutăm o persoană cu experiență de minim 2 ani în roluri administrative sau de manager de proiect, organizat/ă, care respectă termenele limită, cu inițiativă și dorință de învățare, vorbitor/toare de limba engleză și care știe să fie gazdă bună.

💻𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 (full-time):

  • gestionează implementarea proiectului Bright Cityscapes, în colaborare cu curatoarea Martina Muzi și restul echipei de proiect;
  • coordonează instalarea celor două expoziții din program, procesele de producție și relația cu designerii și invitații.

Căutăm o persoană cu experiență în implementarea de proiecte culturale, producția de expoziții sau de instalații artistice sau arhitecturale, cu interes crescut pentru cercetare, design și arhitectură, atent/ă la detalii, organizat/ă și un bun comunicator/toare, bun cunoscător/toare de limba engleză, energizat/ă de lucrul în echipă și perseverent/ă!

🙋🏻‍♀️𝗖𝗼𝗼𝗿𝗱𝗼𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗲𝗿𝗲 (4 luni, part-time):

  • coordonează pregătirea și implementarea programului de mediere pentru programul Bright Cityscapes;
  • colaborează cu Mihaela Tilinca și restul echipei de proiect pentru a implementa un program de mediere care livrează nu doar o traducere a programului cultural Bright Cityscapes ci și produse educaționale dezvoltate împreună cu designeri internaționali.

Căutăm o persoană cu experiență în implementarea de programe educaționale, colaborarea cu echipe complexe, bun comunicator/toare și organizat/ă, vorbitor/toare de limba engleză și care știe să fie gazdă bună.

Oferim: program flexibil, echipă mișto, spațiu cool, salariu decent, posibilitatea de a colabora și cunoaște muzicieni, artiști și designeri de renume național și internațional, și nu în ultimul rând posibilitatea de a influența viitorul acestui loc.

🫶🏻Dacă ești interesat/ă te rugăm să ne trimiți un mesaj la adresa contact@faber.ro, cu CV-ul și portofoliul tău (dacă ai unul) până pe 25 mai. Promitem ca până pe 29 mai să revenim cu un răspuns la aplicație, respectiv cu o invitație la interviu pentru cei care se califică pentru etapa următoare.

Așteptăm cu nerăbdare aplicațiile voastre, căci la FABER știm o treabă: lucrurile bune se fac în echipe bune! 💛