🟡 Alătură-te proiectului Bright Cityscapes, un program realizat de FABER în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, parte din Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

📢 Construim o echipă de 10 mediatori culturali cu energie și experiență care să ni se alăture în provocarea de a fi gazde și povestitori pentru categorii de public diverse și surprinzătoare, în cadrul expozițiilor Bright Cityscapes de la FABER și UPT.

Bright Cityscapes este un proiect care aduce împreună cercetarea, industria și designul într-un proces multidisciplinar, holistic și inovator care ne ghidează să redescoperim orașul și patrimoniul său industrial.
Ne dorim ca împreună să facem ca fiecare vizitator să simtă expozițiile ca spații care oferă experiență estetică surprinzătoare, să provocăm regândirea lucrurilor pe care le știm despre Timișoara, industrie și design, să antrenăm gândirea critică și să construim punți între temele globale și locale prezente în expoziții și viața de zi cu zi a publicului.

✏️ Dacă ai studii în: arte vizuale, design, arhitectură, științele educației, comunicare sau actorie și/sau experiență și interes pentru ele, dacă nu îți e frică de dialog și poți fi gazdă bună pentru oricine intră în expoziții în perioada 7 septembrie - 11 noiembrie și dacă crezi ca și noi că prin cultură putem fi agenți ai schimbării în comunitatea locală, ne-am bucura să colaborăm!

Oferim program flexibil, remunerație motivantă și o echipă dinamică care îți va fi alături. Așteptăm CV-urile celor interesați până pe data de 24 august inclusiv la adresa: claudia.bucsai@faber.ro. Persoanele selectate vor primi un email de confirmare în perioada 25-26 august pentru interviul online, care va avea loc în data de 28 august.

Fii vocea umană a expozițiilor Bright Cityscapes! 💛

Programul Bright Cityscapes este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER cu finanțare de la: Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara, Ordinul Arhitecților din România, Fundația Flex, Fundația Alber.

Program realizat cu sprijinul: AZUR România, Banca Transilvania, Continental Romania, Flex - România, Hamilton Central Europe, Honeywell, Nokia Timișoara, Vivalia, Autonom.