Arta transcede totul! Bienala Art Encounters a transformat Timișoara într-un mare muzeu de artă, iar evenimentele din cadrul bienalei continuă să se desfășoare până în data de 7 noiembrie, indiferent de condițiile meteorologice și epidemiologice. Cu câteva mici modificări pentru a se adapta la contextul actual, Art Encounters organizează tururi ghidate atât pentru adulți, cât și pentru copii, dezbateri artistice și lansări de carte, iar unele dintre aceste evenimente vor avea loc chiar #infaber.

Așadar, pe lângă expoziția ongoing în sala multifuncțională și sala medie Faber, care poate fi vizitată Ma-Du, de la 11 la 19, în data de 5 noiembrie, începând cu ora 18, vă așteptăm la un Chill after work împreună cu Adina Ștefănescu, în care vom povesti despre istoria artei contemporane, formele pe care le ia pentru a transmite mereu emoții puternice.

! Numărul maxim de participanți la eveniment este de 15 persoane.
📬 Participarea este gratuită, însă rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.

Vă puteți înscrie aici:
✔ https://www.accontrasens.ro/start/chill-after-work/
✔ 0727.148.992 (tel disponibil luni - vineri, 10 - 16)
✔ contact@artencounters.ro

În data de 6 noiembrie, de la ora 17, Anna Harsanyi va ține un tur activ unde participanții vor putea discuta câteva opere de artă prezente în spațiul Faber, în cadrul evenimentului How to Talk Together. Aceștia vor participa și în mici activități care îi vor ajuta să-și pună anumite întrebări despre contextele noastre.

📬 Participarea este gratuită, însă rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.

Înscrieri:
✔ www.accontrasens.ro/start/how-to-talk-together/
✔ 0727.148.992 (tel disponibil luni - vineri, 10 - 16)
✔ contact@artencounters.ro

De asemenea, sâmbătă, în data de 6 noiembrie, la ora 18, va avea loc prezentarea rezultatelor Școlii curatoriale de toamnă, un proiect colateral Bienalei Art Encounters, care se prezintă drept un seminar de 8 zile, pe durata cărora tinerii curatori vor fi în contact direct cu scena artistică din Cluj și Timișoara. Aceștia vor participa la activități și conversații cu artiști și curatori internaționali pe tema «AUTOORGANIZĂRII» ca formă proactivă de critică instituțională.

Pentru programul întreg al Bienalei Art Encounters 2021, accesați pagina oficială aici. Vă așteptăm cu drag în spațiile de expoziție Faber și la evenimentele viitoare!